KSBÜ ARAŞTIRMALARININ SANAYİYE ENTEGRASYONU HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYAM) çalışmalarının sanayiye entegrasyonu hakkında, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı İsmet Özotraç ile görüşme sağlandı.

KSBÜ- Görüşmede; KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Genel Sekreter Salih Nafi Alıç ve Ahmet Orhan Güngör ile birlikte KSBÜ Rektör Danışmanları Doç. Dr. Cansu Özbayer, Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven bir araya geldi.

Başkan Özotraç, sağlık alanında Ar-Ge çalışmalarına ihtiyaç olduğu ve Kütahya’ya gelecekte hangi sektörlerin yatırım planladığı hakkında bilgiler verdi. Ayrıca KSBÜ’nün altyapısı üzerine görüşme yapıldı.

KUTSO Proje Birimi ile KSBÜ Ar-Ge Biriminin önümüzdeki hafta bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar hakkında görüşme yapmaları kararlaştırıldı.

KSBÜ ARAŞTIRMALARININ SANAYİYE ENTEGRASYONU HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ