ŞEHİR HASTANESİ PLANLAMASI DEĞERLENDİRME TOPLANTISININ 2.’Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Hekim Sinan Konferans Salonunda, Şehir Hastanesi Planlaması Değerlendirme Topantısının 2.’si gerçekleştirildi.

KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Dahili ve Cerrahi Tıp Bilimleri bölümleri anabilim dalları başkanları yer aldı.

Toplantıda, yapımı devam eden Kütahya Şehir Hastanesi ile ilgili bilgiler verilerek, öğretim üyelerinin hastane ile ilgili görüş ve talepleri değerlendirildi.

ŞEHİR HASTANESİ PLANLAMASI DEĞERLENDİRME TOPLANTISININ 2.’Sİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ