AHMET YAKUPOĞLU RESİM YARIŞMASI‘NDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLDİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından, Güzel Sanatlar Fakültesi Amfisinde; Ahmet Yakupoğlu Sanat Galerisi Açılışı ve 5. Ulusal Ahmet Yakupoğlu Resim Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi düzenlendi.

Kütahya protokolü, DPÜ öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetlilerin katılım sağladığı etkinlikte, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi de yer aldı.

Etkinlikte gerçekleştirilen protokol konuşmalarının ardından 5. Ahmet Yakupoğlu Resim Yarışması’nda dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ve dereceye giren eserlerin sergilenmesiyle sona erdi.

AHMET YAKUPOĞLU RESİM YARIŞMASI‘NDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLDİ