ÖĞRENCİMİZDEN AVRASYA YÜKSEKÖĞRETİM ZİRVESİNDE BİRİNCİLİK

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Tıp Fakültesi öğrencilerinden İrfan Yusuf Baysal, farklı üniversitelerde okuyan ekip arkadaşlarıyla beraber, Avrasya Yükseköğretim Zirvesinin (EURIE) İmagine Tomorrow adlı girişimcilik yarışmasında, akıllı ve hijyenik steteskop projesiyle tüm kategoriler içinde birincilik ve destek ödülünü aldı.

KSBÜ- Avrasya Yükseköğretim Zirvesi bünyesinde, bu yıl üçüncü defa düzenlenen İmagine Tomorrow’da yılın en iyileri belli oldu. KSBÜ Dr. Öğr. Üyesi Can Özlü’nün danışmanlığını yaptığı İrfan Yusuf Baysal, girişimcilik yarışmasında başarı sergiledi.

Baysal’ı tebrik eden Dr. Öğr. Üyesi Özlü, “Akıllı ve hijyenik steteskop projesini yapmış, fikri sınai ve mülki hak, patent başvurularını tamamlamış olan, değerli öğrencim İrfan Yusuf Baysal ve çalışkan arkadaşlarını tebrik ediyorum. Pandemiden 1 yıl önce fikren bu projesini düşünmüş olması, fütüristik yaklaşımı başarıyı getirdi. Danışman hocası olarak gurur duyuyorum, tebrik ederim.” şeklinde konuştu.

Öğrencimiz İrfan Yusuf Baysal konuyla ilgili olarak, “Bu süreçte destek olan Rektör Hocamız Prof. Dr. Vural Kavuncu, Danışman Hocamız Dr. Öğr. Üyesi Can Özlü ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Aynı proje daha önce Healtech Hackathon’da girişim hızlandırma programı ödülü kazanmıştı.

ÖĞRENCİMİZDEN AVRASYA YÜKSEKÖĞRETİM ZİRVESİNDE BİRİNCİLİK