TÜBA İLE ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu,  Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker'i ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Kavuncu şunları söyledi: “TÜBA Başkanı değerli Hocamız Prof. Dr. Muzaffer Şeker’i yerinde ziyaret ettik. Üniversitemizle ilgili bilgiler vererek, kendisinin görüş ve önerilerini aldık. Muhtemel çalışma alanlarımızı ve iş birliği imkânlarını konuştuk.”

Başkan Şeker nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Kavuncu'ya teşekkür ederek, TÜBA tarafından basılan ve Osmanlı döneminden itibaren Anadolu'daki lale türleri hakkında bilgi veren kitabı takdim etti.

TÜBA İLE ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ