ŞEHİR HASTANESİ PLANLAMASI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından Hekim Sinan Konferans Salonunda, “Kütahya Şehir Hastanesi Planlaması Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

KSBÜ- KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri yanı sıra KSBÜ Tıp Fakültesi öğretim üyeleri yer aldı.

Toplantıda, yapımı devam eden Kütahya Şehir Hastanesi ile ilgili detaylı bilgiler verilerek, öğretim üyelerinin branşları ile ilgili talepleri değerlendirildi.

ŞEHİR HASTANESİ PLANLAMASI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ