GENÇLİK VE SPOR BAKANI‘NIN PROGRAMINA EŞLİK EDİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere Kütahya'ya gelen T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na eşlik etti.

Rektör Kavuncu yaptığı açıklamada, "Bir dizi açılış ve toplantılar için ilimize teşrif etmiş olan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun programına eşlik ediyoruz. Bu kapsamda 2016 yılında ihalesi gerçekleşmiş olan Kütahya Kapalı Yüzme Havuzunun açılış törenine iştirak ettik. İlimiz gençleri ve sporcuları için büyük bir imkan olan bu tesisin yapılmasında emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI‘NIN PROGRAMINA EŞLİK EDİLDİ