KSBÜ ADLİ BİLİMLER BÖLÜMÜ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsünden Prof. Dr. Serap Annette Akgür, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Anabilim Dalından Doç. Dr. Nebile Dağlıoğlu ve Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Nihal İnandıklıoğlu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemize ziyarette bulundular.

KSBÜ- Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Adli Bilimler Bölümü öğretim üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, misafirlere üniversitemizi gezdirdi. Ziyarette Adli Bilimler Bölümüyle ilgili genel bilgilendirme yapılarak, laboratuvarların kurulması ve geliştirilmesi çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette bulunan öğretim üyeleri, üniversitemizi çok beğendiklerini ifade ettiler.

Rektör Kavuncu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarımıza teşekkür etti.

KSBÜ ADLİ BİLİMLER BÖLÜMÜ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI