DÜNYA ATLETİZM ŞAMPİYONASI‘NDA FİNAL KOŞAN İLK TÜRK ERKEK ATLET BAŞARILI YARIŞLARINDAN BAHSETTİ

Türkiye ve dünyada düzenlenen birçok atletizm yarışmasında çeşitli ödüller kazanan ve Dünya Atletizm Şampiyonası'nda final koşan ilk Türk erkek atlet unvanını alan Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Genel Sekreteri Halil Akkaş ile TAF Kütahya İl Temsilcisi İhsan Alptekin, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret ettiler.

KSBÜ- Ziyaret kapsamında karşılıklı olarak çalışmalardan bahsedildi. Rektör Kavuncu, Kütahyalı olan Akkaş’ın atletizm deneyimlerini dinleyerek, başarılarından dolayı bir Kütahyalı olarak mutlu olduğunu ifade etti. Kavuncu, Akkaş'ı yeni görevinden dolayı da tebrik etti.

Ayrıca spor alanında üniversitemizde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Akkaş, KSBÜ’deki gelişmeleri yakından takip ettiğini vurguladı.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Kavuncu nazik ziyaretlerinden ötürü misafirlere teşekkür etti.