FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON TEDAVİLERİNDE STANDART VE KALİTE ÇALIŞMASI TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Senato Salonunda, fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavilerinde standart ve kalite çalışması hakkında toplantı yapılarak, bu alanda iyileşmeye yönelik Zafer Kalkınma Ajansı destekli geliştirilen otomasyon programı görüşüldü.

KSBÜ- KSBÜ Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, HTC&D Genel Koordinatörü Dr. Turgay Sehil yanı sıra Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon yönetici hekimleri ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personelleri yer aldı.

“HEDEFİMİZ BU SİSTEMİ ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİNE AÇMAK”

Sağlık Üniversitesi olarak üstünde çalışılan en önemli branşlardan birisinin de fizik tedavi ve rehabilitasyon alanı olduğunu belirten KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Kavuncu, “Bu alanda Türkiye’de mükemmelik merkezi olma yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda uygulanan tedavilerin standartları, bilimsel yöntemlere göre rehberlere bağlanması ve bunların en önemlisi de raporlanması konusunda, Zafer Kalkınma Ajansı destekli bir otomasyon programı geliştirdik. Teknik olarak bu programın entegre edilebilmesi konusunda bir toplantı gerçekleştirdik. Hedefimiz bu alanda mükemmellik merkezi standartlarına ulaşmak ve sistemi uluslararası sağlık turizmine açmak.” şeklinde konuştu.

“HEDEFİMİZ BU SİSTEMİ ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİNE AÇMAK”