ŞEHİR HASTANESİNDEKİ YENİLİKÇİ SAĞLIK HİZMETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Senato Salonunda, sona yaklaşılan Şehir Hastanesinin çeşitli planlamaları konusunda bir toplantı gerçekleşti.

KSBÜ- Toplantıya KSBÜ’den Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Genel Sekreter Kutlu Önal; İl Sağlık Müdürlüğünden İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Sabahattin Altıntaş, Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Büber, Destek Hizmetleri Başkanı Muhammed Zahid Kaya, Uzman Ekrem Gündöndü, Şube Müdürü Ahmet Tüfekçioğlu, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Zekeriya Akgün katıldı.

Rektör Kavuncu gerçekleşen toplantı hakkında, “Sona yaklaşılan şehir hastanesinde hizmet, mekan ve cihaz planlamaları konusunda bir toplantı gerçekleştirdik.” dedi.

Şehir hastanelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyon projelerinden birisi olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Kavuncu şunları söyledi: “Amacımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyon projelerinden olan ve Kütahya olarak bizim de sahip olmaktan gurur duyduğumuz Şehir Hastanesinin, Sağlık Bilimleri Üniversitemizin de katkısıyla bilimsel, teknolojik ve yenilikçi sağlık hizmetleri sunması, kentimize sağlık alanında değer katması.”

ŞEHİR HASTANESİNDEKİ YENİLİKÇİ SAĞLIK HİZMETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ