KSBÜ ÖĞRETİM ÜYESİ MİLLETİN EVİNDE AĞIRLANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Dr. Öğr. Üyesi Fatıma Yaman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen programa katıldı. Yaman, “Milletin evinde ağırlandık.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sağlık çalışanı ve sosyal hizmet uzmanı kadınlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Programda konuşan Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle milletin evinde sağlık çalışanı ve sosyal hizmet uzmanı misafir etmekten büyük bahtiyarlık duyduğunu ifade etti.

YAMAN KÜTAHYALI KADINLARI TEMSİL ETTİ

Dr. Öğr. Üyesi Yaman bu özel gün hakkında şunları söyledi: “Covid-19 salgını boyunca, milletimize bir nefes olabilmek için mücadele eden 81 ilden kadın olarak; gecesini gündüzüne katan, özveriyle dinlenmeden gece gündüz çalışan tüm kadınlar adına Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde milletin evinde ağırlandık.8 Mart 2021 Dünya Kadınlar Günü anısına; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mercan Seferberliği kapsamında; Mercan Ormanlarında dikilen fidanımız olması gurur kaynağımızdır. Kütahya ilimizin kadın sağlık çalışanlarını temsilen, bulunma şansı elde ettiğim bu organizasyonda yer almaktan onur duydum. Milletin evinde ağırlandık.”

KSBÜ ÖĞRETİM ÜYESİ MİLLETİN EVİNDE AĞIRLANDI

YAMAN KÜTAHYALI KADINLARI TEMSİL ETTİ