YÜZ YÜZE EĞİTİMDE BAŞARILAR DİLENDİ

Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve Çini Sanatçısı Nida Olçar, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu'yu ziyaret ederek, bugün başlayan yüz yüze eğitim için tebrik ettiler.

KSBÜ- Ziyaret kapsamında üniversitemizin yüz yüze eğitim programı hakkında bilgilendirme yapılarak, alınan önlemlerden bahsedildi. Ayrıca yurt imkânları açısından hiçbir sorun yaşanmadığı belirtildi.

Vekil Gazel ve Sanatçı Olçar, öğrencilerimize başarı dileklerini ilettiler.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Kavuncu ziyaret hakkında, "Yüz yüze eğitim programı dışında değerli konuklarımız ile üniversitemiz hakkında düşünceleri, önerileri konusunda faydalı bir görüşme yaptık. Şehrin bir üniversitesi olma yolunda yapılan bu değerlendirmeler bizim için büyük bir önem taşıyor. Gelecek çalışmalarımızda yol gösteriyor. Sayın Milletvekilimiz İshak Bey'e ve Kütahya'mızın değerli sanatçısı Nida Hanım'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

YÜZ YÜZE EĞİTİMDE BAŞARILAR DİLENDİ

Vekil Gazel ve Sanatçı Olçar, öğrencilerimize başarı dileklerini ilettiler.