ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİDE TEZ BAŞARISI

T.C. Sağlık Bakanlığı Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı (AD) asistan hekimlerinden Dr. Alper Akkurt tez savunmasını başarıyla vererek, uzmanlık sınavına girmeye hak kazandı.

KSBÜ- Tez savunmasını başarıyla veren Dr. Akkurt’un tez danışmanlığını KSBÜ Ortopedi ve Travmatoloji Klinik Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Cihan Dülgeroğlu yaparken, eğitiminde ve tezinin tamamlanmasında KSBÜ Ortopedi ve Travmatoloji AD Başkanı Doç. Dr. Sermet İnal ile birlikte Doç. Dr. Nihat Demirhan Demirkıran, Dr. Öğr. Üyesi Sabit Numan Kuyubaşı ve Op. Dr. Alaaddin Oktar Üzümcigil destek oldu.

Dr. Akkurt’u tebrik eden KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, uzmanlık sınavında da aynı başarıyı göstermesini temenni ederek, “Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü ekibine de Dr. Alper Akkurt’un başarısına katkı sundukları için ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

Dr. Akkurt ile yapılan başarı pozu sempatik anlar oluşturdu.

ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİDE TEZ BAŞARISI

Dr. Akkurt ile yapılan başarı pozu sempatik anlar oluşturdu.