KSBÜ OLARAK ÇALIŞANLARIMIZIN MEMNUNİYETİNİ ÖNEMSİYORUZ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) olarak çalışanlarımızın mutluluğunu ve memnuniyetini önemsiyoruz.

Bu kapsamda üniversitemizin üyesi olduğu Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile üniversitemizde bulunan işçi statüsündeki personelimizin üyesi olduğu Koop-İş Sendikası arasında sözleşme imzalandı.

Sözleşmeye göre 01.09.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere geriye dönük 6 aylık fark bordroları yapılarak ödemeleri gerçekleştirilecektir. Yine sözleşme hükümleri gereği işçilerimize geriye dönük zam ve sosyal yardımlar ile diğer sosyal hakları verilecektir. 1 Mart 2021 tarihi itibariyle T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kamu İşçileri Toplu Sözleşmesi zam oranları netleştiğinde aynen uygulanacaktır. Ayrıca işçilerimizin şu anki brüt ücretlerine ilaveten senede iki kez ikramiye (8 günlük ve 7 günlük) ve bir kez olmak üzere ek ödeme yapılacaktır.

“İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, “İmzalanan sözleşme sonrası güncellenen rakamlarla üniversitemizde çalışan işçilerimizin refah seviyesine bir nebze katkı yapmış oluyoruz. İşçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

KSBÜ OLARAK ÇALIŞANLARIMIZIN MEMNUNİYETİNİ ÖNEMSİYORUZ

“İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ”