“KSBÜ’NÜN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret etti. Müdür Gayret, “KSBÜ'müzün yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz.” dedi.

KSBÜ- KSBÜ Genel Sekreteri Kutlu Önal’ın da bulunduğu ziyarette, kurumların faaliyetlerinden bahsedilerek, fikir alışverişinde bulunuldu. KSBÜ’nün yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Gayret, “Yurtlarla ilgili durumları görüşmek üzere bugün bir ziyaret gerçekleştirdik. Verimli bir ziyaret oldu. İş birliği içerisinde üniversitemizle daha güzel şeylere imza atacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, ziyaretlerinden ötürü Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret’e teşekkür etti.

“KSBÜ’NÜN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”