İDARİ BİRİMLER KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Genel Sekreteri Kutlu Önal başkanlığında, İdari Birimler Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Geniş katılımın gerçekleştiği toplantıda, üniversitemizdeki idari işleyiş hakkında değerlendirme yapılarak, farklı birimlerden görüşler alındı.

Toplantıya Genel Sekreter Kutlu Önal, daire başkanları, müdürler, hukuk müşaviri, sekreterler ve koordinatörler katıldı.

İDARİ BİRİMLER KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ