“DUYGU HOCAMIZ COVİD-19 İLE İLGİLİ SORULARIMIZI CEVAPLADI“

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, KSBÜ Genç Kızılay Topuluğunun Covid-19 ve aşılar ile ilgili sorularını cevapladı.

KSBÜ- Farklı TV kanalları ve sosyal medya platformlarından Covid- 19 ve aşılar hakkında toplumu bilgilendiren Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, KSBÜ Genç Kızılay Topluluğumuzun sorunlarını cevapladı.

KSBÜ Genç Kızılay Topluluğu tarafından etkinlik hakkında, "Duygu Hocamız Covid-19 ve aşılar ile ilgili sorularımızı cevapladı. Hocamız daha önce farklı platformlardan etkili bilgilendirmeler yapıyordu. KSBÜ, toplumu doğru bilgilendirme açısından, bölgede ciddi bir üniversite. Çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız." denildi.

Gerçekleşen program ile ilgili Prof. Dr. Periçin Renders, "Öğrencilerimiz ile çok güzel bir sohbet ortamı oldu. Sorulara her zaman açığız. Etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

“DUYGU HOCAMIZ COVİD-19 İLE İLGİLİ SORULARIMIZI CEVAPLADI“