KÜTAHYA İL MÜFTÜLÜĞÜNE İADE- İ ZİYARET

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Genel Sekreter Kutlu Önal ile birlikte Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’a iade- i ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında Kütahya’nın kültürel ve manevi iklimine nasıl katkı verileceği üzerinde fikirlerin beyan edildiğini ifade eden Rektör Kavuncu, toplumun refahı ile ilgili hangi çalışmalar yapılabileceği üzerine istişarelerde bulunma fırsatının da doğduğunu söyledi.

Müftü Demirtaş nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Kavuncu'ya teşekkür etti.

KÜTAHYA İL MÜFTÜLÜĞÜNE İADE- İ ZİYARET

Müftü Demirtaş nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Kavuncu'ya teşekkür etti.