KSBÜ’DEN İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE MEDYA DESTEĞİ

Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal ile Kütahya İl Halk Kütüphanesi Müdürü Barış Başoğlu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya ziyarette bulundular. KSBÜ, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne medya desteğinde bulunacak.

KSBÜ- Ziyaret kapsamında yapılabilecek ortak çalışmalar üzerinde konuşularak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Müdür Zekeriya Ünal, “Kütahya İl Kültür Turizm Müdürlüğü olarak en önemli paydaşlarımızdan birisi olan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizin çok değerli Rektörü Vural Kavuncu Bey ile birlikte yarınlarımızla ilgili hazırlayacağımız projeler çerçevesinde fikir alışverişinde bulunmak, bu anlamda destek ve yardımlarını istirham etmek adına bir görüşme yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte kültür söyleşileri, kültür sohbetleri ya da gezek kültürü anlamında çalışmalarımızla ilgili olarak Sayın Rektörümüzden bu anlamda büyük destek gördük, göreceğiz. Kendilerine ve ilgili yönetimdeki personellerine bir kez daha destek ve gayretlerinden dolayı Müdürlüğümüz, şahsım ve mesai arkadaşlarım adına şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

KSBÜ’DEN İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE MEDYA DESTEĞİ