DOMANİÇ İLE İLGİLİ SAĞLIK TURİZMİ OLANAKLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Ak Parti Domaniç İlçe Başkanı Ahmet Özoğul ve Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyaret hakkında Başkan Özoğul şunları söyledi: “Sayın Rektörümüzle birlikte Domaniç ile ilgili sağlık turizmi olanaklarını görüştük. Hep beraber Domaniç ve Kütahya’mız adına beraber çalışmaya yönelik elimizden geleni yapmayı hedefliyoruz.”

Rektör Kavuncu, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür etti.

DOMANİÇ İLE İLGİLİ SAĞLIK TURİZMİ OLANAKLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Rektör Kavuncu, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür etti.