KSBÜ AİLESİNİN SEVİMLİ YENİ ÜYELERİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) kampüs alanında dünyaya gözlerini açan yavru köpeklere tam bakım sağlanıyor. Yavrulara izolasyonlu köpek kulübesi yapıldı. KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, KSBÜ ailesinin yeni üyelerini severek, mamalarını verdi.

KSBÜ- Kütahya’da kar yağışının etkili olmasıyla birlikte, “kampüs dostlarımızın” durumları ile ilgili kontrol yapılıyor. Ayrıca, başta Rektör Kavuncu olmak üzere, personellerimiz tarafından sokak hayvanlarına mama desteği sağlanıyor. Geçen sene olduğu gibi, bu sene de izolasyonlu köpek kulübesi yapıldı.

KSBÜ Rektörü Kavuncu, kampüs dostlarımızı severek, mamalarını verdi. Sevimli köpek yavrularının o anları kameraya yansıdı.

Rektör Kavuncu, fotoğraf makinesiyle o anları yakalamaya çalıştı.

KSBÜ AİLESİNİN SEVİMLİ YENİ ÜYELERİ

Rektör Kavuncu, fotoğraf makinesiyle o anları yakalamaya çalıştı.