ÖĞRENCİMİZ HALK SAĞLIĞI DERGİSİNİN YAYIN EKİBİNE SEÇİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Tıp Öğrencileri Birliği üyesi ve aynı zamanda bu birliğin Halk Sağlığı Direktörü Ayşe Billur Ziştovili, Turuncu Halk Sağlığı Dergisi Yayın Ekibi Takımına seçildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencilerinden Ayşe Billur Ziştovili, halk sağlığı üzerine yayınlar yapan Turuncu Halk Sağlığı Dergisi Yayın Ekibi takımında yer alacak.

“KSBÜ’YÜ BU DERGİDE TEMSİL ETTİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Türk Tıp Öğrencileri Birliğinde yer alan öğrencilerin makalelerinin bulunduğu dergide faaliyet göstereceği için kendini şanslı hissettiğini belirten Ziştovili, “ Ayrıca KSBÜ’yü bu dergide temsil ettiğim için çok mutluyum.” dedi.

DERGİNİN İNGİLİZCE ÇEVİRİSİ YAPILACAK

Yabancı uyruklu öğrencilerin de dergiyi okuyabileceğini belirten Ziştovili, “Yurt dışından gelerek ülkemizde eğitim gören öğrenci arkadaşlarımızın dergimizi okuyabilmesi ve dergimizin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için İngilizce çevirisinin de yapılacağını söylemek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİMİZ HALK SAĞLIĞI DERGİSİNİN YAYIN EKİBİNE SEÇİLDİ

“KSBÜ’YÜ BU DERGİDE TEMSİL ETTİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

DERGİNİN İNGİLİZCE ÇEVİRİSİ YAPILACAK