SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÇALIŞMA KOŞULLARI HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Türk Sağlık- Sen Kütahya Şubesi ve Türkiye Kamu- Sen Kütahya İl Temsilciliği üyeleri, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında sağlık çalışanlarının çalışma koşulları hakkında görüşüldü.

#KSBÜ- Türk Sağlık- Sen Kütahya Şubesi Başkanı Hasan Gök, Türkiye Kamu- Sen Kütahya İl Temsilcisi ve aynı zamanda Türk Büro- Sen Kütahya Şubesi Başkanı Kadir Bayram ile birlikte Türk Sağlık- Sen Kütahya Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ayata, KSBÜ Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret ettiler. Ziyaret programı kapsamında, sağlık çalışanlarının çalışma koşulları hakkında istişarede bulunuldu. Ayrıca açılışı gerçekleşek olan KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Rektör Kavuncu pandemi dönemi üstün fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarına tekrar teşekkür etti.

Ziyaretçiler, Covid-19'u atlatan Rektör Kavuncu'ya geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÇALIŞMA KOŞULLARI HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ