KARİYER YÖNETİMİ VE MOTİVASYON KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Kariyer ve Mezun Merkezi (KAMER) koordinatörlüğünde, ‘Kariyer Yönetimi ve Motivasyon’ konulu online seminer düzenlendi.

#KSBÜ- KSBÜ’den Dr. Öğr. Üyesi Nurdan Sezgin ve Dr. Öğr. Üyesi Yakup Gülekçi’nin moderatörlüğünde gerçekleşen seminerde, konuşmacı olarak Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölüm Başkanı ve aynı zamanda 'Motivasyon Otobüsü' projesiyle isminden sıkça söz ettiren Öğr. Gör. Kudret Armağan yer aldı.

'Kariyer Yönetimi' dersi kapsamında gerçekleşen online seminerde; kariyer kavramı ve yaşam döngüsündeki yeri, bireysel ve örgütsel kariyer hedeflerinin belirlenmesi gibi konular üzerinde konuşulurken; kariyer yönetimi ve kariyer geliştirme, bireysel kariyer planlama aşamaları üzerinde de fikirler beyan edildi. Bunların yanında ‘Kariyerinizin rotası var mı, kişisel donanımlarınız nelerdir, kişisel imaj nasıl oluşturulur?’ soruları üzerine görüşler bildirilerek; kişisel gelişim için yapılması gerekenler, kişisel SWOT Analizi konularına da değinildi.

Dr. Öğr. Üyesi Sezgin, pandemi sürecinden sonra Öğr. Gör. Aramağan'ı, KSBÜ'de de konuk etmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti.

KARİYER YÖNETİMİ VE MOTİVASYON KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ