TOPLUMSAL KATKI KONUSUNDA BİLGİ VERİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, akademisyenlerimiz ile online toplantı gerçekleştirdi.

#KSBÜ- Rektör Kavuncu, kendi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, "KSBÜ akademik personelimiz ile online toplantı düzenlendi. Personelimizin beklentilerini öğrenmek, uzaktan eğitim sürecinde karşılaştığı zorlukları anlamak ve üniversitenin eğitim-öğretim, Ar-Ge ile toplumsal katkı hedefleri konusunda bilgi vermek için görüşme gerçekleştirdik." dedi.

TOPLUMSAL KATKI KONUSUNDA BİLGİ VERİLDİ