TAVŞANLI SHMYO DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörlük Senato Salonunda, Tavşanlı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) akademik ve idari personelinin katıldığı değerlendirme toplantısı yapıldı.

#KSBÜ- KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Tavşanlı SHMYO’daki son gelişmeler değerlendirilerek görüşler paylaşıldı. Bu yıl hizmete açılan Tavşanlı SHMYO ile ilgili çalışmalar ve gelişmeler konuşularak, fikir alışverişinde bulunuldu.

Tavşanlı SHMYO'nun personelleri ayrıca Prof. Dr. Kavuncu’ya geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

TAVŞANLI SHMYO DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI