SAĞLIKTA YENİ ÜRÜN VE SERVİS TASARIMI KONULU ONLİNE SEMİNER DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Sağlıkta Hesaplamalı Bilimler ve İnovatif Teknoloji Topluluğu (SHBİTT) tarafından, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Görevlisi ve TESODEV Kurucusu Serkan Türkeli’nin konuşmacı olduğu “Sağlıkta Yeni Ürün ve Servis Tasarımı” konulu online seminer gerçekleştirildi.

#KSBÜ- KSBÜ'den Dr. Öğr. Üyesi Can Özlü’nün moderatörlüğünü yaptığı ve SHBİTT’den Cahit Can Özmal ile Ahmed Karaduman’ın da yer aldığı online seminerde; inovasyon ve inovasyon türleri nelerdir, sağlık sektöründe yeni ürün ve servisler neden geliştirildi gibi sorular üzerinde konuşuldu. Bunun yanında biyomedikal ürünler geliştirmeye yönelik teknikler, tıp teknolojilerine bakış, kod yazmanın sağlıkçılar açısından önemi ve gerekliliği gibi konular hakkında bilgiler paylaşılırken, Kütahya bazında kurumsal mimari gibi konular üzerinde görüşler bildirildi.

Dr. Öğr. Üyesi Özlü, konuşmacı olarak yer alan Öğr. Gör. Serkan Türkeli başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederek yeni etkinliklerde görüşme temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu da online seminere katılarak, gösterilen gayretli çalışmalarda başarılar diledi ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

KSBÜ SHBİTT tarafından, 18 Aralık 2020 tarihinde yapılacak olan "Yurtdışı Uygulamalarıyla Klinik Famakolji" konulu online seminer için de katılım çağrısında bulunuldu.

SAĞLIKTA YENİ ÜRÜN VE SERVİS TASARIMI KONULU ONLİNE SEMİNER DÜZENLENDİ