KSBÜ’DE “STAJ ÖTESİ” ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Kariyer ve Mezun Merkezi (KAMER) koordinatörlüğünde, öğrencilerin kariyer planlamalarına yönelik gerçekleşen “Staj Ötesi” etkinliği çerçevesinde birçok webinar düzenlendi.

KSBÜ- Üniversitemiz fakülte ve SHMYO’ların yaptığı online seminerlere alanında başarılı birçok davetli konuşmacı katılarak, öğrencilere kariyerleriyle ilgili çalışmalarından bahsettiler. Toplamda 16 webinarın düzenlendiği etkinliklerde, KSBÜ Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Duygu Perçin Renders de konuşmacı olarak yer aldı.

“ÖĞRENCİLERİMİZE KARİYER PLANLAMASININ ÖNEMİNİ AKTARMAYA ÇALIŞTIK”

“Staj Ötesi” etkinliği hakkında açıklamada bulunan KSBÜ KAMER Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Yakup Gülekçi, gerçekleştirilen webinarlarla öğrencilere kariyer planlamasının önemini aktarmaya çalıştıklarını belirtti. Dr. Öğr. Üyesi Gülekçi, “Staj Ötesi kariyer webinarları, öğrencilerimize yükseköğretimin ilk yıllarında kariyerleri ile ilgili farkındalığın artması ve kariyer seçeneklerinin keşfedilmesi amacıyla planlandı.” dedi.

ÖĞRENCİLER SAĞLIK SEKTÖRÜNDEKİ FIRSATLARDAN HABERDAR EDİLDİ

Gülekçi, “Kariyer webinarlarına Staj Ötesi denmesinin temelinde alanında uzman, iş hayatında deneyimli konuşmacıların öğrencilere tecrübelerini aktarması yatmaktadır. Sağlık temalı üniversitemizde öğrencilerimizin akademik bilginin yanı sıra sağlık sektöründeki fırsatlardan da bu şekilde haberdar olmalarını hedefledik.” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen webinarlar hakkında fakülte ve SHMYO’ların web sayfalarından bilgi alabilirsiniz.

KSBÜ’DE “STAJ ÖTESİ” ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

“ÖĞRENCİLERİMİZE KARİYER PLANLAMASININ ÖNEMİNİ AKTARMAYA ÇALIŞTIK”

ÖĞRENCİLER SAĞLIK SEKTÖRÜNDEKİ FIRSATLARDAN HABERDAR EDİLDİ