BAKANLIK TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILIM SAĞLANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın; T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un katılımlarıyla gerçekleşen Dünya Engelliler Günü Toplantısına katıldı.

Bakan Selçuk, çevrimiçi gerçekleşen toplantıda, engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetler ve projeler hakkında bilgi vererek, katılımcıların görüşlerini dinledi.

BAKANLIK TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILIM SAĞLANDI