SAĞLIKLI DİŞLER KONUSUNDA VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü iş birliği ile Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla “Sağlıklı Yaşam İçin Sağlıklı Dişler” konulu online konferans düzenlendi.

KSBÜ- Zoom üzerinden gerçekleşen etkinlik aracılığıyla vatandaşlarımıza diş dünyası hakkında akademisyenler tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

Webinarın moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Nalan Bostan Akmeşe ile birlikte Dr. Öğr. Üyesi Banu Çukurluöz Bayındır yaptı.

“Ağız Diş Sağlığının Önemi” konusunu Dr. Öğr. Üyesi Melike Başaran, “Endodontiye Genel Bir Bakış” konusunu Dr. Öğr. Üyesi Safa Kurnaz, “Diş Çürüğü” konusunu Dr. Öğr. Üyesi Aysun Tuğçe Akbaş ve “Diş Hekimliğinin Günceli ve Geleceği” konusunu ise Dr. Öğr. Üyesi Bahar Sayın ele aldı.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Banu Çukurluöz, “Yaptığımız webinar ile insanlara diş hekimliği, diş hekimliğinin alanı ve temel koruyucu hizmetlerle ilgili farkındalık oluşturmak istedik.” dedi.

SAĞLIKLI DİŞLER KONUSUNDA VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ