ATA’MIZ SAYGI VE MİNNETLE ANILDI

Saat 9’u 5 geçe tüm Türkiye’de olduğu gibi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) ve Kütahya’da Atatürk saygı ve minnetle anıldı.

KSBÜ- Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk vefatının 82’nci yılı dolayısıyla, KSBÜ ve Kütahya’da anıldı. Farklı kurumlarda gerçekleşen törenler, Atatürk Anıtı’na protokol tarafından çelenk sunumu ile başladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, T.C. Kütahya Valiliğinin düzenlediği anma programına katıldı. Saat 9’u 5 geçe tüm Türkiye’de olduğu gibi Kütahya’da da sessizlik hakimdi. Sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşunda bulunuldu. Atatürk saygı ve minnetle anıldı. Rektör Kavuncu, “Aramızdan ayrılışının 82’nci yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.” dedi.

KSBÜ’de düzenlenen törende, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi günün anısına konuşma gerçekleştirdi. Çekirdekçi, “Ebediyete irtihal edişinin 82’nci yıl dönümünde Aziz Ata’mızı ve silah arkadaşlarıyla birlikte vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı, bir kez daha saygıyla anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene.” şeklinde konuştu.

ATA’MIZ SAYGI VE MİNNETLE ANILDI