ACIBADEM SAĞLIK GRUBUNDAN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemize (KSBÜ) Acıbadem Sağlık Grubu tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Acıbadem Sağlık Grubundan Prof. Dr. İkbal Agah İnce ve Dr. Masuma Shokriyan yer aldı.

Gerçekleşen ziyarette, sağlık Ar- Ge proje altyapısı kurulumu ve sürdürülebilirliği hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Rektör Kavuncu, Acıbadem Sağlık Grubuna ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.

ACIBADEM SAĞLIK GRUBUNDAN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET