TURİZM MASTER PLANI HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ağca, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, KSBÜ Genel Sekreteri Kutlu Önal da hazır bulundu.

Yapılan ziyarette; hazırlanmakta olan Kütahya Turizm Master Planı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Kavuncu ziyaretlerinden dolayı Dekan Ağca’ya teşekkür etti.

TURİZM MASTER PLANI HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Rektör Kavuncu ziyaretlerinden dolayı Dekan Ağca’ya teşekkür etti.