MÜDÜR ARTUN İZMİR DEPREMİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Kütahya İl Müdürü Ahmet Ali Artun, AFAD Kütahya Planlama ve Zarar Azaltma Şube Müdürü Ufuk Ergeldi ile birlikte Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret ederek, İzmir depremi sonrası arama- kurtarma faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

#KSBÜ- AFAD tarafından depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nda saha sorumlusu olarak görevlendirilen ve Ayda’nın bulunmasında etkili olan koordinasyon çalışması ile isminden söz ettiren Müdür Artun’a, üstün gayret ve hizmetlerinden ötürü Rektör Kavuncu teşekkürlerini sundu.

KÜTAHYA DEPREM ÇALIŞTAYI’NA DAVET

Müdür Artun, 13 Kasım’da Kütahya Valiliği koordinesinde, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ile AFAD Kütahya iş birliğiyle gerçekleşecek “Kütahya Deprem Çalıştayı”na Rektör Kavuncu’yu davet ederek, çalıştay hakkında kısa bilgilendirme yaptı.

MÜDÜR ARTUN İZMİR DEPREMİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

KÜTAHYA DEPREM ÇALIŞTAYI’NA DAVET