EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNİN DİJİTAL ENTEGRASYONU PROJEMİZ KONUSUNDA SAĞLIK BAKANLIĞI İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Sağlık Bakanı Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci'yi ziyaret ederek, evde sağlık hizmetlerini iyileştirme ve geliştirme için dijital entegrasyon projemiz konusunda bilgilendirme yaptı.

#KSBÜ- Rektör Kavuncu, T.C. Sağlık Bakanlığında (SB) gerçekleşen ziyaret ile ilgili, "Sn. Sağlık Bakanı Yardımcımız Dr. Şuayip Birinci'ye sağlık temalı üniversitemiz KSBÜ'nün son çalışmaları hakkında bilgi vererek, SB ile birlikte yürüttüğümüz Kovid-19 sürecini değerlendirdik. Ayrıca evde sağlık hizmetlerinin iyileştirme ve geliştirme açısından, özellikle otomasyon ve yazılım desteği ile birlikte e- sağlık sistemine entegrasyonu konusunda bahsettik." dedi.