TÜRKİYE GÖRME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONUNDAN ZİYARET

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu (GESF) Başkanı Hasan Sayyıdan, beraberindeki heyet ile birlikte Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret etti.  Ziyaret kapsamında KSBÜ ile birlikte gerçekleştirilebilecek projeler hakkında görüşüldü.

KSBÜ- GESF Başkanı Sayyıdan; Federasyon Genel Koordinatörü Servet Devebacak, Federasyon Kütahya Şube Başkanı Ümran Öztürk ve yerel gazeteci Hüseyin Gezgin ile birlikte KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya ziyaret gerçekleştirdi.

KSBÜ ve GESF arasında gerçekleştirilebilecek projeler hakkında konuşulan görüşmede, Kütahya’da görme engelli sporunu en iyi şekilde değerlendirmede ne gibi yollar izleneceği ve şehir dışındaki turnuvalarda Kütahya’nın temsil edilmesine ilişkin fikirler beyan edildi.

Görüşmeden memnuniyetini belirten GESF temsilcileri, Rektör Kavuncu’ya ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ettiler.

Rektör Kavuncu da ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, GESF’in çalışmalarından dolayı Başkan Sayyıdan ve beraberindeki heyeti tebrik etti.

TÜRKİYE GÖRME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONUNDAN ZİYARET