ANADOLU LİSESİ İLE İŞ BİRLİĞİ

Proje Okulu Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi idari kadrosu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemize (KSBÜ) ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette, KSBÜ ile birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşüldü. Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Anatoprak, 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılı açılış dersinin Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Duygu Perçin Renders tarafından yapıldığından dolayı, Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya teşekkür etti.

KSBÜ- Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Anatoprak, müdür yardımcıları ve idari kadro, KSBÜ Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. 2020- 2021 eğitim ve öğretim yılı açılış dersinin, online olarak Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Duygu Perçin Renders tarafından yapıldığı için okul yönetimi tarafından teşekkür edildi.

Rektör Yardımcımız Perçin Renders açılış dersinde, pandemi sürecinde öğrencilerin dikkat etmesi gereken kurallar hakkında bilgilendirme yapmıştı.

ANADOLU LİSESİ İLE İŞ BİRLİĞİ