KUYAM YENİ DÖNEM TOPLANTISI YAPTI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUYAM) yönetim kurulu, yeni dönem için değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu da katıldı.

Yapılan toplantıda üniversitemizin bilimsel performans analizleri değerlendirildi. Bilimsel altyapı, Ar-Ge faaliyetleri üzerine görüşme yapılarak, bunların kalitesi ve sayılarının artırılması amacıyla gerçekleştirilecek olan çalışmaların planlamasına yönelik görüşmeler gerçekleşti.

Üniversitemizin mevcut akademik ve bilimsel altyapısının değerlendirilmesi ve bilimsel faaliyet göstergelerinin izlenmesi, veri girişlerinin ilgili sistemlere yapılması hakkında konuşuldu. Geçmiş dönemler değerlendirilerek, Proje Destek Ofisinin yapılanması ile ilgili çalışmalardan bahsedildi. Üniversitemiz temel tıp bilimleri, klinik bilimler, diş hekimliği ve sağlık bilimleri gibi farklı disiplinlerarası çalışmaların teşviki ve gerçekleştirilmesiyle ilgili planlar görüşüldü.

KSBÜ PERFORMANS ANALİZLERİ YÜKSELDİ

Rektör Kavuncu yeni yönetime başarılar dileyerek, üniversitemizin performans analizlerinin giderek yükseldiğini, bunun olumlu bir geri dönüş olduğunu ifade etti.

KUYAM YENİ DÖNEM TOPLANTISI YAPTI

KSBÜ PERFORMANS ANALİZLERİ YÜKSELDİ