BAKANLIK İLE ÜNİVERSİTE İŞ BİRLİĞİ KONUŞULDU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürü Dr. Orhan Koç'u ziyaret etti. Ziyaret kapsamında yaşlı bakımda sağlıklı yaşam uygulamaları hakkında bakanlık ile üniversite iş birliği görüşüldü.

Rektör Kavuncu ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Orhan Koç ile ülkemizdeki yaşlı bakımının sağlıklı yaşam uygulamaları ile entegre edecek politikalar üzerinde istişarede bulunduk. Kütahya özelinde de yapılacak yeni huzurevi projesinde, üniversitemiz ile işbirliği konularını ele aldık." dedi.

BAKANLIK İLE ÜNİVERSİTE İŞ BİRLİĞİ KONUŞULDU