ÜNİVERSİTEMİZDE KURUM İDARİ KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanun'un 22 nci maddesi ile "Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Yapılma Usul ve Esasları İle Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, Kamu Personeli Danışma Kurulu ve Kurum İdari Kurullarının Teşkili, Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik"in 14 üncü maddesi gereğince 01.10.2020 Perşembe günü saat 14:30’da, Üniverstemiz Toplantı Salonunda Kurum İdari Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Genel Sekreteri Kutlu Önal, Personel Daire Başkanı Mehmet Güney, İdari ve Mali İşleri Daire Başkanı Hüseyin Şen,  Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Hasan Kolay ile  Sağlık Sen ve Eğitim-Bir-Sen 2 no’lu Kütahya Şubesi yetkilileri katılım sağladı.

Yapılan toplantıda üniversitemiz personellerinin sıkıntıları, güncel durumları ve yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Toplantının sonunda Genel Sekreter Kutlu Önal, katılımcılara teşekkür etti.

ÜNİVERSİTEMİZDE KURUM İDARİ KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Toplantının sonunda Genel Sekreter Kutlu Önal, katılımcılara teşekkür etti.