İDARE MAHKEMESİ BAŞKANI’NDAN İADE-İ ZİYARET

Kütahya İdare Mahkemesi Başkanlığına atanan Ferit Cengiz, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Kavuncu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek,  İdare Mahkemesi Başkanı Cengiz’e teşekkür etti.

Ziyaret programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ile birlikte Genel Sekreter Kutlu Önal da katıldı.

İDARE MAHKEMESİ BAŞKANI’NDAN İADE-İ ZİYARET