ADALET KOMİSYONU BAŞKANI’NDAN İADE-İ ZİYARET

Kütahya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına atanan Savaş Tek, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Kavuncu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek,  Adalet Komisyonu Başkanı Tek’e teşekkür etti.

Ziyaret programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ile birlikte Genel Sekreter Kutlu Önal da katıldı.

ADALET KOMİSYONU BAŞKANI’NDAN İADE-İ ZİYARET