KSBÜ VE WİMBLEDON DİL AKADEMİSİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) ile Wimbledon Dil Akademisi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Üniversitemiz personel ve öğrencilerine, dil okulu tarafından özel indirimler sağlanacak.

KSBÜ Genel Sekreteri Kutlu Önal ve Wimbledon Dil Akademisi sahibi Sinan Dağyar tarafından imzalanan protokolle birlikte; üniversitemiz personelleri, birinci derece yakınları, öğrencileri ve mezunlarına özel tüm kampanyalar dışında ayrıca yüzde 10’luk indirim sağlanacak. Wimbledon bunun dışında tüm öğrencilerimize 10 saatlik özel ücretsiz konuşma dersi verecek.

İmza programının ardından kurum yetkilileri karşılıklı olarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

KSBÜ VE WİMBLEDON DİL AKADEMİSİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ