KOOP- İŞ SENDİKASI İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) ile Koop- İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi hakkında görüşmeler başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan KSBÜ Genel Sekreteri Kutlu Önal, “Üniversitemiz ile Koop-İş Sendikası arasında 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu uyarınca yapılacak olan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ilki 4 Eylül tarihinde sendika yetkilileri ile üniversitemiz idarecilerinin katılımları ile gerçekleştirildi.” dedi.

KOOP- İŞ SENDİKASI İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI