‘İNSANLARA YARDIMCI OLABİLMEK İÇİN KSBÜ’YÜ SEÇTİM’

YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, 444 puanla Kütahya Sağılık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Hemşirelik Bölümüne yerleşen Buse Nur Arslan, “İnsanlara iyilik yapabilmek, onlara yardımcı olabilmek için sağlık alanını seçtim. Bu alanda en iyi eğitimi KSBÜ’de alacağımı düşünüyorum.” dedi.

KSBÜ- Ailesiyle birlikte KSBÜ’yü ziyarete gelen Buse Nur Arslan, üniversiteyi çok beğendiklerini ifade ederek, “Sağlık alanında emin adımlarla büyüyen bir üniversite burası. Gelişime açık ve sürekli yeni çalışmalar ile isminden söz ettiriyor.” dedi.

“PANDEMİ DÖNEMİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN ETKİLENDİM”

“İnsanlara iyilik yapabilmek, onlara yardımcı olabilmek için sağlık alanını seçtim. Bu alanda en iyi eğitimi KSBÜ’de alacağımı düşünüyorum.” diye açıklamalarda bulunan Arslan, “Pandemi dönemi sağlık personellerinin özverili çalışmalarını izleyerek, çok etkilendim. Kütahya’daki haberleri takip ediyorum. Kovid- 19’u yenen bir bebek vardı Kütahya’daki hastanede. Sağlık çalışanları iyilik melekleri. Bebeği kurtardılar.” şeklinde konuştu.

KSBÜ Rektörü  Prof. Dr. Vural Kavuncu ile tanıştıklarını belirten Arslan, “Hocamızı takip ediyorum. Çok beyefendi, nazik bir insan. Bizi çok iyi karşıladı. Okul hakkında bilgi verdi. Teşekkür ediyoruz.” dedi.

‘İNSANLARA YARDIMCI OLABİLMEK İÇİN KSBÜ’YÜ SEÇTİM’

“PANDEMİ DÖNEMİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN ETKİLENDİM”