ZAFER BAYRAMIMIZ DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramımız, T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımlarıyla birlikte Dumlupınar ilçemizde gerçekleşen törenle kutlandı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu'nun da katılım sağladığı törende, Zafertepe Anıtı'na Bakan Kasapoğlu ve bölge protokolü tarafından çelenk bırakıldı.

Gerçekleşen törende Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutan Meydan Muharebesi hakkında bilgilendirme konuşmaları yapılarak, bir dizi etkinlik düzenlendi.

ZAFER BAYRAMIMIZ DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI