YENİ AKADEMİK YIL HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, beraberindeki heyet ile birlikte Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında yeni akademik yıl ve pandemi sürecinde gerçekleşen eğitim hakkında karşılıklı olarak bilgilendirilmede bulunuldu.

#KSBÜ- Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret programında; KSBÜ’den Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ve Genel Sekreter Kutlu Önal; DPÜ’den Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Mustafa Aydın ile birlikte Genel Sekreter Prof. Dr. Atilla Batur hazır bulundu.

Heyetler karşılıklı olarak yeni akademik yıl ve pandemi sürecinde gerçekleşen eğitim hakkında bilgilendirmede bulundular. Rektör Kavuncu ziyaretlerinden dolayı DPÜ Rektörü Uysal ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

YENİ AKADEMİK YIL HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ