İDARE MAHKEMESİ BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Genel Sekreter Kutlu Önal ile birlikte Kütahya İdare Mahkemesi Başkanlığına atanan Ferit Cengiz’i ziyaret etti.

Hâkimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) İdari Yargı Yaz Kararnamesiyle Kütahya’ya atanan ve görevine başlayan İdare Mahkemesi Başkanı Ferit Cengiz, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Rektör Kavuncu’ya teşekkür etti.

Rektör Kavuncu, Başkan Cengiz’e yeni görevi için başarı dileklerini iletti.

İDARE MAHKEMESİ BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rektör Kavuncu, Başkan Cengiz’e yeni görevi için başarı dileklerini iletti.