UZMANLIK SINAVINDA BİR BAŞARI DAHA

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı (AD) Arş. Gör. Dr. Merve Yumak, Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavında başarılı oldu.

KSBÜ- Pandemi dönemi fedakarca görev alan sağlık personellerimizden başarılı gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak KSBÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi AD Arş. Gör. Dr. Merve Yumak, Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavında başarılı oldu.

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Yumak’ı tebrik ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

UZMANLIK SINAVINDA BİR BAŞARI DAHA